Mama Marta

poniedziałek, 11 czerwca 2012

CZAS NA MAŁOSOLNE!
Sezon na ogórki małosolne oficjalnie uznaję za otwarty!
Pierwsze kiszenie i jedzenie już za mną:-))
Drobne, gruntowe ogórki, duuużo czosnku, chrzanu, kopru i koniecznie gliniany garnek.Zalewamy wrzątkiem - w proporcji łyżka soli na litr wody.
Można dodać liście dębu lub wiśni.
Pycha!


Autor: Marta o 10:56
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Archiwum bloga

  • ►  2015 (3)
    • ►  stycznia (3)
  • ►  2014 (50)
    • ►  grudnia (5)
    • ►  listopada (4)
    • ►  października (1)
    • ►  września (4)
    • ►  sierpnia (4)
    • ►  lipca (1)
    • ►  czerwca (5)
    • ►  maja (6)
    • ►  kwietnia (3)
    • ►  marca (6)
    • ►  lutego (5)
    • ►  stycznia (6)
  • ►  2013 (77)
    • ►  grudnia (5)
    • ►  listopada (8)
    • ►  października (7)
    • ►  września (8)
    • ►  sierpnia (6)
    • ►  lipca (8)
    • ►  czerwca (9)
    • ►  maja (8)
    • ►  kwietnia (4)
    • ►  marca (7)
    • ►  lutego (5)
    • ►  stycznia (2)
  • ▼  2012 (41)
    • ►  grudnia (5)
    • ►  listopada (6)
    • ►  października (4)
    • ►  września (7)
    • ►  lipca (8)
    • ▼  czerwca (1)
      • CZAS NA MAŁOSOLNE! Sezon na ogórki małosolne ofi...
    • ►  maja (5)
    • ►  kwietnia (5)

O mnie

Marta
Wyświetl mój pełny profil
Motyw Rewelacja. Obsługiwane przez usługę Blogger.